2107 Kantoor WNL - Hilversum

i.s.m Emma Repelaer van Driel en Iris van Asselt

 

In 5 maanden tijd is het nieuwe kantoor van omroep WNL tot stand gekomen. Van ontwerp tot en met uitvoering is er door een prettige en intensieve samenwerking een bijzondere prettige, duurzame kantoortuin gerealiseerd. Voor dit project hebben we voor het interieur en styling samengewerkt met Iris van Asselt van Studio Duurzaam Wonen. 

 

Vertrekpunt is een open redactievloer geweest, omringd door de ondersteunende ruimtes, zoals editkamers, kantoren, belhokken en vergaderkamers. Kloppend hart van de redactie is de lobby, waar de entree, receptie, keuken en wachtlounge zich bevinden. Buiten het redactiekantoor is een als podcast-studio ontworpen, externe vergader- en werkruimte als uithangbord bedacht. 

 

In de uitwerking verdienen het tapijt van gerecyclede tapijttegels, de meubels in de lobby, met bekleding van gerecyclede bedrijfskleding en tafelbladen van hergebruikte bierflesjes en de circulaire keuken van Nowa speciale aandacht . 

 

De meubels en aankleding zijn afkomstig van Neef Louis, van Dijk & CO, Studio Wae, Nowa, via Marktplaats en hergebruikt van het oude kantoor.

 

Styling en interieur: Iris van Asselt - Studio Duurzaam Wonen

“Wall of fame” – Bos & Lanting - Bos-Lanting.com

Aannemer: Axel Breed - Breedbouw

Installaties: Klaver technisch bedrijf - Opdam

Fotografie: David de Jong - Davidfotografie.nl