Als zelfstandig architect, werk ik met een gevarieerd netwerk van adviseurs, collega's en opdrachtgevers; op alle schaalniveaus, aan opdrachten variërend van meubelontwerp tot herstructurering op wijkniveau.

Ik heb speciale interesse en ervaring in organische stedenbouw, met directe participatie van de eindgebruiker, waarbij de architect optreedt als ruimtelijke regisseur en niet alleen als vormgever. Gedurende 8 jaar intensief betrokken geweest bij de herstructurering van de kracht-/pracht-/achterstands-/Vogelaarwijk Woensel West in Eindhoven.

Voorkeur voor intensieve inhoudelijke samenwerking met de gebruiker/ opdrachtgever om te komen tot een gebouw dat voldoet aan alle wensen, past als een maatpak en voelt als je lievelingstrui. Toepasbaar voor alle budgetten. Uitgebreide ervaring in de afgelopen 11 jaar met particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Recent met het geheel transformeren van een oud pakhuis aan de Herengracht van kantoor tot combinatie van woonhuis, appartement en kantoorruimte en de transformatie van een kantoorverdieping tot 20 appartementen.

Sterke neiging tot samenwerken met verschillende disciplines om nieuwe invalshoeken te activeren. Ontwerpers, aannemers, ontwikkelaars, meubelmakers, kunstenaars, fotografen, wijkopbouwers, bestuurders hebben allemaal hun eigen manier van kijken naar en interpreteren van de opgave. Door samen de opdracht vanaf het begin aan te vangen ontstaan er nieuwe ideeën die het eindresultaat sterk verbeteren. De gewonnen prijsvraag voor een nieuw entreeplein in Den Bosch, in opdracht van het BAi, samen met fotograaf David de Jong, is daarvan een voorbeeld.

Ontwerp verder aan woonhuizen, meubels, kantoren. Voer interieur-, en verbouw opdrachten uit, al dan niet in combinatie met meubelmakers of aannemers. Neem deel aan prijsvragen, ontwerp aan parken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen en bruggen.

 

 Linkedin